Alla inlägg den 16 juni 2007

Av Anna - 16 juni 2007 23:04

...håller på att få ett nytt utseende. Vi har nämligen skaffat en våningsäng till henne. Tanken är att hon och Theo ska dela rum i framtiden så då är det ju kanon med en våningsäng. Men tills hon är stor nog att sova i överslafen ( eller tills Theo är det) som kommer vi att ha en liten myshörna överst. Med en massa kuddar och givetvis tv:en. Jocke ska bygga en möbel som står vid gavlen av sängen. Den nedre delen kommer att vara en bok/leksaks hylla och den över kommer att bli ett skåp som tv:n ska stå i.


Runt nederslafen kommer vi att sätta ett draperi så att hon kan krypa in och mysa med en bra bok eller bara vara i fred.  

Theo kommer i sinnom tid att ärva Ebbas nuvarande säng.


Just nu kl 23.00 håller Jocke på att såga för fullt för att hinna bygga hyllan till i morgon och jag sitter inte alls här utan i själva verket syr jag draperi.

Saken är nämligen den att Ebba i natt sover över hos som mormor och då tänkte vi passa på att fixa alltihop. Hon kommer ju att få en jätteöveraskning när hon kommer hem. Och vi känner oss som värsta tv-människorna som är lite små stressade och pirriga för att de snart kommer hem och man vet ju inte alls om de kommer att gilla det.  Tyvärr kommer vi ju inte att hinna måla hyllan.


Nu är ju vi ganska övertygade om att Ebba kommer att gilla det, eftersom vi har pratat om att hon ska få en ny säng tidigare. Men hon vet ju inte att de kommer att bli nu ................:-)


Det kommer förhoppningsvis bilder när vi är klara i morgon.

Nej dags att fortsätta jobba ......

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards